İŞKUR Aydın İl Müdürlüğü personeline yönelik “Etkili ve Güzel Konuşma“ konulu seminer düzenlendi.
Aydın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Rahmi Terzi’nin hazırladığı proje kapsamında düzenlenen ‘Etkili ve Güzel Konuşma’ eğitimine İŞKUR Aydın İl Müdürlüğü bünyesindeki birimlerde görevli personeller katıldı. İŞKUR İl Müdürlüğü personelinin bilgisinin ve niteliğinin arttırılması ve de vatandaşlara daha iyi hizmet sunulması bakımından organize edilen birim içi eğitim, Efeler ilçesinde faaliyet gösteren Bemar Kariyer Okulu ve Brıtıshtown Dil Okulları işbirliğinde gerçekleştirildi.
Seminere katılan 30 İŞKUR Aydın İl Müdürlüğü personeline, “Etkili ve Güzel Konuşma” konusunda eğitici Utku Nefesoğlu tarafından yaklaşık 3 saatlik bir eğitim verildi.
İŞKUR personelinin halkla iç içe çalıştığına işaret eden İŞKUR Aydın İl Müdürü Rahmi Terzi, “Seminer sonunda İŞKUR İl Müdürlüğü personelinin bilgisi ve niteliği artırılmıştır. Seminer sonunda katılımcılara Katılım Belgesi verildi. İleriki tarihlerde buna benzer eğitimlere Zaman Yönetimi, Stres Yönetimi, Kişisel Gelişim ve Hızlı Okuma gibi seminerlerle personelimize katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.