ORDU (AA) - Ordu Büyükşehir Belediyesine bağlı Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünün (OSKİ), Çaybaşı ilçesine gelecek yıllarda yapmayı planladığı içme suyu ve kanalizasyon altyapı çalışmalarına ilişkin toplantı düzenlendi.

OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık'ı ziyaret ederek, ilçenin içme suyu ve altyapı kanalizasyon yatırımları için toplantı gerçekleştirdi.

Çaybaşı'na 2016 ve 2017 yıllarında OSKİ tarafından kazandırılacak projelerle bölge halkının içme suyu ve kanalizasyon altyapı ihtiyaçları toplantıda görüşülerek, karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.

Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık, OSKİ'nin yapacağı yatırımların, ilçenin çehresini değiştireceğini, içme suyu ve altyapısının kalitesini önemli derecede arttıracağını söyledi.

OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük ise Çaybaşı ilçesinin içme suyu ve kanalizasyon altyapı hizmetlerinin OSKİ'nin yoğun çalışmaları ve yatırımlarıyla alacağını, Ordu'nun büyükşehir olmasının farkını her geçen gün artan proje ve çalışmalarla daha iyi hissedileceğini ifade etti.  

Toplantıya OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık, OSKİ Genel Müdür Yardımcıları Suat Olgun ve Mustafa Özkan ile OSKİ Yatırım İnşaat Daire Başkanı Nurettin Karagöz katıldı.