TOKAT (AA) - Doğanyol Kaymakamlığına atanan Tokat'ın Yeşilyurt Kaymakamı İsmail Toprak için veda yemeği düzenlendi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Kazım Misafir, bir lokantada düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada, Toprak'ın ilçede göreve başlamasından itibaren israfın önüne geçtiğini söyledi.

"Devletin malının mülkünün değerini anlayan, her zaman doğrunun yanında, devletinin yanında durmuş  ve milletinin bir baba gibi yanında olmuştur" diyen Misafir, "İlçemizde bir çok yatırımlara imza atmıştır. Kendisine  yaptıkları hizmetler için ilçem adına teşekkür diyorum" dedi.

Kaymakam Toprak ise Yeşilyurt'ta ve Tokat'ta çok iyi dostluklar edindiğini söyledi.

Yeşilyurt'ta görev yapmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Toprak, "İlçeden gidişime sevinenlerin de var olduğunu duydum. Bana üzülenlerin sevinenlerden çok olduğuna inanıyorum. Hiçbir şey yapmasanız yine birilerini mutsuz edersiniz. Neden çünkü sizden bir şeyler yapmanızı bekleyenler olacak. Mutlu edemediğimiz insanlar oldu, kırdığımız insanlar oldu. Herkese hakkımı helal ettim" diye konuştu.

Programa, Pazar Kaymakamı Sefa Güler, Artova Kaymakamı Haluk Koç, Sulusaray Kaymakamı Nazlı Demir, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Mutlu Özügenç, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.