Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın, CHP il yönetimine iadeyi ziyarete bulundu.
Kaymakam Selami Aydın, çalışmaları hakkında bilgi vererek, özellikle okullarda önemli projeleri hayata geçirmeye başladıklarını belirtti. Velilere okuma alışkanlığı kazandırmak için proje başlattıklarını belirten Aydın, “Okuma alışkanlığının kazanılmasına destek vermek, duyarlılığı arttırmak için 1+5 kuralı ile hareket ederek bir projeyi hayata geçireceğiz. Her öğretmen 5 tane duyarlı aileyi bir araya getirecek. Velilerimiz okula gelmesi sağlanacak, velilerin okuldan uzak olması eğitimdeki başarısızlığın nedenidir. Bu proje ile 7 bin şubede 42 bin kişiyle bu projeyi gerçekleştireceğiz” dedi.
Aydın, hafta sonları bir köy ziyareti gerçekleştirdiklerini, hem sağlıklı yaşam için yürüdüklerini ve hem de yürüyüş istikametinde bulunan köyleri ziyaret ederek sorunları hakkında bilgi aldıklarını ifade etti.
CHP il Başkanı Sait Köse ise, “Bizim de parti olarak gençliğe ve kadına yönelik projelerle kitlelere spor salonlarının açılması ile ilgili çalışmalarımız olacak. Büyüyen bir ülkeyiz, büyüyen ülkede değişim kaçınılmazdır. Doğru şeyler yapalım. Doğru yapılan her çalışmanın destekçisi olacağız” dedi.