ZONGULDAK (AA) - Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, 21 yıl önce Siirt'in Pervari ilçesi Okçular köyünde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Komando Çavuş Yunus Yorulmaz'ın yeğeninin düğünü için makam aracını tahsis etti.

Mesut Yorulmaz ile Dilek Kapan çifti için makam aracını gelin arabası olarak süsleten Yılmaz, direksiyona da kendisi geçti.

Yılmaz, şehidin babası Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Zonguldak Şube Başkanı Mustafa ve yeğeni Mesut Yorulmaz ile gelinin Terakki Mahallesi'ndeki evine doğru konvoy halinde yola çıktı.

Yılmaz, gelini evinden alarak makam aracıyla düğünün yapılacağı salona getirdi.

Başkan Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, her zaman şehit ailelerin yanında olduklarını söyledi.

Şehitleri hiçbir zaman unutmayacaklarını belirten Yılmaz, "Tüm şehitlerimizin anısına böyle bir şey başlatalım dedik. Bundan sonra da inşallah böyle devam eder. Şehitlerimiz unutulmamalı. Şehitlerimiz bizim evimizde rahat uyumamız veya görevlerimizi düzgün yapabilmemiz için yaşamlarını yitirmişlerdir. Allah rahmet eylesin. Yaptığımız şeyin anlamlı olduğunu düşünüyorum." dedi.

Şehit babası Yorulmaz da torunun mutlu gününü görmenin kendisi sevindirdiğini anlatarak, mutlu günlerinde kendilerini kırmayıp yanlarında olan Yılmaz'a teşekkür etti.