ÖSYM, 2017/4 Karayolları Genel Müdürlüğü tercih işlemleri ekranını resmi internet sitesi üzerinden erişime açtı. Mühendis, tekniker, büro personeli gibi birçok alanda yapılacak olan başvurular, ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi üzerinden gerçekleştirilecek. Konuyla ilgili duyuru yayımlayan ÖSYM, Karayolları Genel Müdürlüğü tercih işlemleri için yatırılması gereken ücret miktarını açıkladı. İşte, 2017/4 tercih işlemleri ve detayları

Karayolları Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel tercih işlemleri için süreç başlıyor. ÖSYM internet sitesi üzerinden alınmaya başlayan  Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) tercih işlemleri, 12-18 Nisan tarih aralığında tamamlanacak. İşte, Karayolları Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel tercih işlemleri hakkında detaylı bilgiler

ÖSYM, konuyla ilgili duyuruyu şu şekilde gerçekleştirdi;

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere sözleşmeli pozisyonlara sözleşmeli personel pozisyonlarına yerleştirme yapmak amacıyla adaylardan tercih alınacaktır. Adaylar tercihlerini 12-18 Nisan 2017 tarihleri arasında internet yoluyla ÖSYM’ye gönderebileceklerdir. İnternetten tercih gönderme işlemleri, 18 Nisan 2017 tarihinde saat 23:59’da sona erecektir.

Adaylar, tercihlerini Ek’te yer alan KPSS-2017/4 Tercih Kılavuzunda yer alan kurallara göre, internet üzerinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifrelerini kullanarak kendileri yapacaklardır. Adayların kılavuzu dikkatle incelemeleri önem arz etmektedir.

TERCİH EKRANI AÇILDIĞINDA BU LİNKE TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ

ÜCRETLER NEREDEN YATIRILACAK?

15 TL olarak belirlenen ücretler, Akbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Finansbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Albaraka Türk Katılım Bankası’nın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın tüm şubeleri ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Türk Ekonomi Bankası’nın tüm şubeleri ve internet bankacılığı; Halkbank ATM, internet bankacılığı ve şubeler; Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM’den ücret yatırılmaz.); ÖSYM Kartlı Ödeme Sistemi (https://odeme.osym.gov.tr/) üzerinden yatırılabilecek.

Kaynak:Hürriyet