TÜRKİYE 3'üncü Lig 1'inci Grup lideri Zonguldak Kömürspor, 9 maçta attığı 23 golle Türkiye liglerinin en fazla gol atan takımı oldu.
23 GOL ATTI 
Sezona 700 bin lira transfer parası harcanarak başlayan Zonguldak Kömürspor, 9'uncu hafta mücadelesinde sahasında 6000 taraftarının önünde Altay'ı 4-2 mağlup etti. 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 20 puanla zirvedeki yerini koruyan  Zonguldak Kömürspor, attığı 23 gole karşılık kalesinde 12 gol gördü.
BEŞİKTAŞ'I GEÇTİ
Zonguldak Kömürspor, attığı 23 golle, Spor Toto Süper Lig, PTT 1'inci Ligi, Spor Toto 2'nci Ligi ve Spor Toto 3'üncü Lig'deki takımlardan daha fazla gol attı. Süper Ligde 8 haftada 19 gol atan lider Beşiktaş'ı da geride bırakan Zonguldak Kömürspor'da takımın gol yükünü Okan Eken, Onur Eriş, Eren Üntürk, Turan Yılmaz çekiyor.
"AMAÇ LİG ŞAMPİYONLUĞU"
Hafta sonunda Tire 1922 ile karşılaşacak olan Zonguldak Kömürspor'un teknik direktörü Cahit Terzi, Altay karşısında oynanan futboldan ve alınan sonuçtan memnun olduğunu söyledi. Hedeflerinin zirveyi korumak olduğunu belirten Cahit Terzi, "Amacımız, ligin sonunda şampiyonluğa ulaşmak. Bunun için oyun disiplininden kopmamalıyız. Her maçımıza galibiyet için çıkıyoruz. Şuanda skorer bir takımız. Tire 1922 zor bir deplasman. Bu maçı da kazanmak istiyoruz" dedi.
BAŞKANS CANER: "DESTEK İSTİYORUZ"
Kulüp Başkanı Süleyman Caner ise şunları söyledi:
"Kısıtlı imkanlarla ligde en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Maddi destek göremiyoruz. Kentteki işadamları, esnaf ve devletin yetkililerini bu kulübe destek vermeye çağırıyorum. Herkesin bu takıma sahip çıkmasını istiyoruz. Bu imkanlarla ligde iddialı bir yerdeyiz ve ligin sonuna kadar da sürdürmek istiyoruz."

FOTOĞRAFLI