Samsun Haber- Kırmızı-Beyazlılarda yönetim, teknik direktör arayışları için yoğun çaba sarf etmesine rağmen bütün girişimler sonuçsuz kaldı.

ARAYIŞLAR CEVAPSIZ KALDI
Son olarak rotasını, Gazişehir Gaziantep ile yolları ayrılan Hüseyin Kalpar'a çeviren Kırmızı-Beyazlı yönetim, tıpkı Erkan Sözeri'de olduğu gibi "Dinlenmek istiyorum. Çok yoruldum" cevabını aldı. Bütün alternatiflerini değerlendiren Samsunspor'un, cevapsız kalan teknik adam arayışlarına çare ise Samsunspor Gençlik Geliştirme Sorumlusu Besim Durmuş olacak. Durmuş, yönetimin teknik direktör arayışının devam ettiği süreçte Balıkesirspor maçında takımın başına geçip, 3 puanı kazandıran isim olmuştu. 

DURMUŞ DEVAM EDERSE...
Samsunspor'da teknik direktör olarak Besim Durmuş devam ederse, nasıl bir tablonun ortaya çıkacağını herkes merak ediyor. Ancak taraftar ve Samsunspor camiasına yakın isimler, "Besim Durmuş takımı yakından ve iyi bilen bir isim. Balıkesirspor maçında da gördük ki, ortaya konulan futbol ve alınan sonuç son derece tatmin edici oldu. Takımda iyi bir çıkış yakalamışken, Besim Durmuş ile yola devam edilmesi en sağlıklı karar olur" dedi.

YÖNETİM KARARSIZ
Samsunspor yönetimi ise teknik direktör konusunda kararsızlık yaşıyor. Önceki gün Basın Sözcüsü Rüştü Araboğlu'nun, "Perşembe günü yeni teknik direktör ile anlaşılıp, anlaşılmayacağı veya Besim hocayla mı devam edeceğiz ? konusunda kesin karar verilecek" demesi; Ardından ise yönetimin, "Besim hocayı altyapıda değerlendireceğiz" açıklamasının yapılması akıllara bir çok soru işaretini getirdi.

Haber: Onur EROL