ORDU (AA) -  PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor ile anlaşma sağlayan teknik direktör Erkan Sözeri, "İkinci kez Giresunspor ile anlaştığım için mutluyum" dedi. 

Sözeri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen sezon sonu Giresunspor ile yollarını ayırdığını, ardından Balıkesirspor ile anlaşma sağladığını hatırlattı. 

Balıkesirspor'da istedikleri sonuçları alamamalarından dolayı 5 Ekim'de istifa ettiğini anımsatan Erkan Sözeri, "Kan uyuşmazlığı oldu. Bu nedenle Balıkesirspor ile yollarımızı ayırmak zorunda kaldık" diye konuştu. 

Giresunspor yönetiminden gelen teklifi değerlendirdikten sonra "Evet" dediğini belirten teknik direktör Sözeri, "Şimdi yeniden Giresunspor ile anlaşma sağladık. Giresunspor camiası ve taraftarını çok iyi biliyorum. Başkan ve yönetimin de samimiyetine sonuna kadar güvendiğim için gelen teklifi geri çevirmedim" ifadelerini kullandı.  

Erkan Sözeri, Giresunspor'da ilk döneme göre daha başarılı olmak için çalışacağını vurgulayarak, takımı hak ettiği yere taşımaya çalışacaklarını sözlerine ekledi.