GİRESUN (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'da, Makedon asıllı Türk oyuncu Kristijan Nikolov, ligde kalıcı olabilmek için Torku Konyaspor gibi takımları yenmeleri gerektiğini söyledi.

Nikolov, gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Torku Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi.

Torku Konyaspor karşılaşmasının kendileri için final niteliğinde olduğunu ifade eden Nikolov, "Ligde 2 haftadır kaybediyoruz. Kötü gidişata biran önce 'dur' dememiz gerekiyor. O nedenle Torku Konya maçı çok önemli. Kazanarak yeniden çıkış yakalamak istiyoruz. Ligde kalıcı olmak istiyorsak Torku Konyaspor gibi takımları yenmek zorundayız. Galibiyet için sahaya çıkacağız ve yeneceğimize de inanıyorum" diye konuştu. 

 Yeşil-beyazlıların bir diğer oyuncusu Can Özcan ise Torku Konyaspor maçının zor geçeceğini bildirdiklerini belirterek, "Torku Konyaspor maçı zor olduğu kadar bizim için çok önemli. Kırılma maçımız olacak. Kazanırsak yeniden çıkışa geçeceğiz. Konya ekibi güçlü kadroya sahip. Fenerbahçe gibi bir takımı deplasmanda yendiler. Onun için zor bir deplasman olacak. Ama biz de kazanmak zorundayız" ifadelerini kullandı.