Saruhanlı Belediyesi tarafından Koldere Mahallesinde 7 buçuk dönüm alana inşa edilen içerisinde çok amaçlı salon, halı saha, yazlık düğün bahçesi, kafeterya, çocuk oyun parkı, süs havuzu, fitness aletleri ve yürüyüş yollarının da bulunduğu sosyal tesis inşaatı hızla ilerliyor.

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Koldere Mahallesini ziyaret ederek, Şehit Mehmet Burhan İlköğretim Okulunun karşısındaki alana inşa edilen tesisteki çalışmaları inceledi.

Yapılacak tesisin Koldere’ye hayırlı olmasını temenni eden Başkan Yaralı, “Vatandaşlarımız hizmetin en iyisini hak ediyor, bizler de elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz” dedi.

Yatırım hamlesi sürüyor

Mahallelerde başlattıkları yatırım ve hizmet hamlesinin devam ettiğini, belde statüsünden mahalleye dönen yerleşim yerlerine sosyal ve sportif tesisler inşa ettiklerini dile getiren Başkan Yaralı, Koldere’deki çalışmalarla ilgili şu bilgileri verdi:

“Saruhanlı Belediyesi olarak yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Koldere Mahallemizde büyük bir tesis kuruyoruz. Halı sahamız tamamlandı. Şu an çok amaçlı salon ile kafeterya binası inşaatımız da tamamlanma aşamasına geldi. Özellikle çok amaçlı salonumuz Koldere Mahallemizin ihtiyacını fazlasıyla karşılayacak ölçüde modern ve büyük bir nitelik taşıyor. 685 metrekare alanı kaplayan salonumuzun 450 metrekare düğün salonu olarak kullanılacak büyük bir alanı var. Öte yandan tesis içinde yer alacak yazlık düğün bahçesi, çocuk oyun parkı, süs havuzu, fitness aletleri ve yürüyüş yolları çalışmalarımızda kısa sürede başlayacak. Tesisimizi bir bütün halinde kısa süre içinde tamamlayıp hizmete sunacağız. Koldere Mahallemize hayırlı olsun."

Koldere’de içme suyu şebekesi ve kanalizasyon boru hattının yenilenmesi konusunda Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yüklenici firmaya yer tesliminin yapıldığını ifade eden Başkan Yaralı, böylelikle Koldere’nin bir bütün halinde büyük hizmetlere kavuşacağını söyledi.

Alt yapı hizmetleri gerçekleşmeden yolların bakım, onarımı ve tamiratı gibi üst yapı hizmetlerine başlanamadığını, başlansa bile yapılan işin bozulmak zorunda kaldığını dile getiren Başkan Yaralı, "Alt yapı yatırımları tamamlanan mahallelerimizde, Saruhanlı Belediyesi olarak bizim üzerimize düşen görevlerimizi belirli bir plan dahilinde yerine getiriyoruz. Bu kapsamda vatandaşlarımıza ve ilçemize yakışan hizmetleri hayata geçiriyoruz." dedi.

Koldere Mahallesinde ikamet eden Saruhanlı Belediye Meclisi’nin MHP’li Üyesi Ahmet Tunbalı ise Koldere’ye kazandırdığı sosyal tesis için Başkan Yaralı’ya, alt yapı çalışmasının başlayacak olmasından dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.