İzmir’in Tire ilçesinde, iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ölen 27 yaşındaki zabıta memuru Abdurrahman Atalay Demir, son yolculuğuna uğurlandı.

Tire’nin Derebaşı Mahallesi’nde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 27 yaşındaki zabıta memuru Abdurrahman Atalay Demir’in cenazesi, ikindi namazını müteakip Ödemiş Büyük Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Ahrandı Mezarlığı’na defnedildi. Ödemiş Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde zabıta memuru olarak 2 yıldan beri görev yapan ilçenin sevilen zabıtası Demir’in cenaze törenine Belediye Başkanı Mahmut Badem, Ödemiş Emniyet Müdürü Ramazan Çankaya ve acılı Demir ailesinin yakınları katıldı.

Belediye önünde de tören düzenlendi

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Ödemiş Belediyesi önünde yapılan törende yaptığı konuşmada, "Burada, Ödemiş Belediyesi ailesi içinde bulunan arkadaşımızı genç yaşta kaybetmenin büyük bir üzüntüsünü yaşıyoruz. Bundan 2 yıl önce aramıza katılan iyi ve çalışkan yürekli bir arkadaşımızı kaybettik. Biz onu hep çalışkanlığı ile tanıdık. Ama sözümün başında söylediğim gibi sözün bittiği bir yer. Biz tekrar ifade ediyorum, biz onu hep iyi bir şekilde tanıdık. Zaman zaman böyle üzüntüler yaşadık ve kendisi yine bir arkadaşına yardım etme uğruna hayatını kaybetti. Belediyemizin yaşadığı en acı günlerden birini yaşıyoruz. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Bu tarif edilmesi zor bir acı ama Allah hepimize sabırlar versin" dedi.