7 Haziran Genel Seçimleri öncesinde Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, düzenlenen mahalle mitingleri ile Kırşehir’e yapılanları ve yapılacak olan projeleri anlatıyor.
14 Mahallesi olan Kırşehir’de 4 mahallede Kırşehir’in geleceğini anlatan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırşehir’in beklenenin üzerinde bir şehir olacağını söyledi.
İki dönemdir Kırşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Yaşar Bahçeci seçmeni ile buluşarak Belediye çalışmalarını ve hükümetin Kırşehir’e yaptığı yatırımları anlatıyor. Bahçeci, "Büyük bir şehir idealimizi hep birlikte gerçekleştireceğiz. Bizler makamları bırakarak hayal olarak görülen her şeyi Kırşehir için hayata geçirmeye çalıştık. Yaptıklarımızla birlikte de bizim için hayalci diyenlere hiçbir şeyin istenildiğinde hayal olmadığını gösterdik" dedi.
SOSYAL BİR KIRŞEHİR OLUŞTURDUK
Kırşehir’in en büyük eksiklerinden bir tanesinin sosyalleşmemesinin olduğunu ve kendilerinin de bu açığı görerek bu yönde ilk dönemde çalışmalar başlatarak ikinci dönemde daha sosyal bir şehir oluşturduklarını anlattı. Bahçeci, "Aile Yaşam Merkezi, BEGEM ve oluşturulan sosyal alanlarımızla Kırşehirlilerin aileleri ile birlikte hem eğlenecekleri hemde öğrenecekleri bir ortam oluşturduk. Kırşehir’de bizlere hayalci diyenler yapılanları görünce gerçekçiliğimizi de gördü. ’Kent Park’, ’Masal Park’, ’Yeni Otagar’, ’Evcil Hayvan Parkı’, ’Arkeo Park’, ’Agua Park’, gibi projelerimizi hayata geçirmenin yanı sıra 14 mahallemizde 14 park projemizi hayata geçirerek mahalle konakları ile birlikte ev hanımlarının kendi imkanlarını kurmalarını sağladık" diye konuştu.