Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden bir heyet, Kayseri Erciyesspor maçı öncesinde Eskişehirspor’a moral ziyareti gerçekleştirerek, futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Pazar günü oynanacak olan Eskişehirspor - Kayseri Erciyesspor maçı öncesinde İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, İlçe Milli Eğitim müdürleri, İl Milli Eğitim müdür yardımcıları ve İl ve İlçe Milli Eğitim şube müdürleri Eskişehirspor’a moral ziyareti gerçekleştirdi. Antrenman öncesinde Eskişehir Atatürk Stadyumu’na giden ekip, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve futbolculara başarılar diledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ertuğrul Sağlam, “Önemli bir maç öncesinde Milli Eğitim Müdürlüğü camiası bizlere moral ziyareti yaptılar, kendilerine takımım adına teşekkür ediyorum. İnşallah biz de bu moral ziyareti ile pazar günü gerçekleştirilecek maçta önemli bir galibiyet elde ederiz” diye belirtti.
İl Milli Eğitim Müdürü Özen ise; Eskişehir’de 200 bin kişilik bir camiayı temsilen burada olduklarını belirterek, “Sizlerle gönül beraberliğimizi söylemek için buraya geldik. Size pazar günkü maçta başarılar diliyoruz. Bu arada da Ertuğrul hocamızın dün doğum günüydü, kendisine de hayırlı nice mutlu yıllar diliyoruz" diye konuştu.
Futbolculara baklava ikram eden İl Milli Eğitim Müdürü Özen ve idareciler, futbolcular ile hatıra fotoğrafı çektirdi.