Antalya’nın Korkuteli İlçe Kaymakamı Erol Tarıkulu, okul yaptıran hayırseverler Arif Cebeci ve İrfan Önal’ı ziyaret etti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz ve İlçe Emniyet Müdürü İrfan Ağlamaz ile birlikte hayırsever Arif Cebeci’yi ziyaret eden Kaymakam Erol Tanrıkulu, gelecek nesillere bırakılacak en güzel mirasın insanların istifade edebileceği hayır hizmeti olduğunu söyledi. Kaymakam Tanrıkulu, ilçeye yaptıkları kalıcı eserlerden dolayı Arif Cebeci’ye teşekkür ederek, "Atatürk’ün bize hedef gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmak için en önemli yol, yöntem eğitim. Hayırseverlerin eğitime olan desteği çok güzel. Hayırseverler ilçeye 16 tane okul yaptırdılar" dedi.
Daha sonra hayırsever İrfan Önal’ı ziyaret eden Kaymakam Erol Tarıkulu ziyarette yaptığı konuşmada, "Fani olan bu dünyada hoş bir seda bırakmak istiyorsak hayırlı eserler bırakalım. İsmimizin ölümsüzleşmesini istiyorsak bol bol hayır kurumları yapalım. İlçemize okul, cami, yurt yapan tüm hayırseverlerimize müteşekkiriz. Hayrın azı da çoğu da olur. İnşallah bu eğitim kurumunda çok güzel öğrencilerimiz yetişecekler, çok iyi yerlere gelecekler" diye konuştu.