İşte Benim Stilim 29 Ocak 2016 eleme gecesi kim elendi sorusunun yanıtını belli oldu. İşte Benim Stilim'de bu hafta elenmek üzere jürinin önüne gelen Hatice, Elif ve Sevil'den ikisi yarışmaya veda etti.

Neslihan Yargıcı, İvana Sert, Hakan Akkaya, Uğurkan Erez ve sunucu Öykü Serter’le İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler, Cuma akşamı Eleme Gecesi ile ekranlara geldi. Bu haftanın konuğu; Faik Öztürk olurken gecenin konsepti de kostüm partisiydi.

İŞTE BENİM STİLİM KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler 29 Ocak 2016 Cuma günü yayınlanan gala gecesi bölümünde iki yarışmacı elendi.

Eleme potasına kalan Sevil Uyar, Elif Ece Uzun ve Hatice; kostüm partisi konseptinde performanlarını sergiledikten sonra, önce arkadaşlarından kostümleri ve performansları hakkında yorumlar aldılar daha sonra jüri karşısına geçtiler.

Jüri bu üç yarışmacıdan elenmesi için Elif Ece Uzun ismini verdi ve gala gecesinde yarışmaya veda eden ilk isim Elif Ece Uzun oldu.

İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler eleme gecesinin sonunda jüri kalan iki yarışmacı arasından bu sefer Hatice ismini verdi ve gala gecesinde yarışmaya veda eden ikinci isim Hatice oldu.

PARA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Kostüm partisi konseptli gala gecesinde büyük çekişme yaşandı ancak gecenin sonunda 10 bin liranın sahibi olan yarışmacı Simge Tertemiz oldu.

İŞTE BENİM STİLİM'DE KURALLAR DEĞİŞTİ, YARIŞMACILAR ŞOKE OLDU!

İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler gala gecesinde Öykü Serter 5 Şubat 2016 Cuma gecesi final gecesi yapılacağını, hafta içi her gün en kötü kombini yapan yarışmacının eleneceğini ve Cuma günü sabah ki yayında finalistlerin de belli olacağını açıkladı.

Yarışmacılar aldıkları bu haber karşısında şok oldular.

İŞTE BENİM STİLİM'DE GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim'de geçen hafta elenen ilk isim Yeşim Erçetin ikinci isim ise Yasemin Öztürk olmuştu.

NUR YERLİTAŞ İŞTE BENİM STİLİM'E DÖNÜYOR ALACAĞI PARA SERVET

İşte Benim Stilim yapımcıları Nur Yerlitaş'ın ayrılmasının ardından reytingler çakılınca çarketti. Nur Yerlitaş'ın istediği parayı verme kararı alın yapımcılar Neslihan Yargıcı ile yolları ayırıyor. Nur Yerlitaş için yapımcılar 400 bin lira ödeyecek. Nurella bu parayı aylık olarak alacak.

Kaynak:internethaber