Samsunspor ile Ümraniyespor bugün saat 18.00'de 19 Mayıs Stadyumu'nda zorlu karşılaşmaya çıkacak. Trabzon Bölgesi Süper Lig Hakemi Barış Şimşek'in yöneteceği maç, TRT Türk'ten canlı olarak yayınlanacak.

19 MAYIS'DA İLK RANDEVU
Karşılaşma öncesinde Samsunspor, 29 haftada topladığı 31 puanla küme düşme hattının 5 puan üstünde 14. sırada bulunuyor. Ümraniyespor ise lige direkt yükselmesini sağlayacak 2. sıradaki Eskişehirspor’un 3 puan gerisinde 49 puanla 5. sırada bulunuyor. Ligin üstünü ve altını yakından ilgilendiren maç öncesinde bu iki takım tarihlerinde daha önce 1 kez karşı karşıya geldiler. Ligin ilk yarısında 13. haftada Ümraniye İlçe Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Ümraniyespor Ömer Can Sokullu’nun golüyle 1-0 yenmeyi başarmıştı.

5 FUTBOLCU OYNAMAYACAK
Samsunspor'da sakatlıkları bulunan Jeroen Lumu, Kenan Karışık, Ahmet Burak Solakel, Eldin Adilovic ile cezalı olan Ercan Yazıcı'nın müsabakanın kadrosuda yer almayacak.

HAYDİ MAÇA!..
Samsunspor taraftarlarının büyük ilgisinin olması beklenen maçta bilet fiyatlarında değişikliğe gidilmedi. Kale arkası tribünleri 2.50 lira, maraton 5.00 lira, VİP B 10.00 lira, VİP A 30.00 liradan satışa çıkarıldı.

MAÇ TRT TÜRK'TE...
Maçın canlı olarak yayınlanıp yayınlanmayacağı ile ilgili spekülasyonlara ise TRT Türk noktayı koydu. TRT Türk yetkilileri, samsunhaber.tc'ye, maçın 18.00'dan itibaren kanallarında canlı olarak yayınlanacağını açıkladı.


MUHTEMEL 11'LER
Teknik Direktör Osman Özköylü'nün bugünkü karşılaşmaya şu ilk 11 ile çıkması bekleniyor:
"Tom, Fatih, Murat, Göksu, Abdülkerim, Mustafa, Vedat, Hasan, Zola, Kone ve Erkam"

Teknik Direktör Erkan Sözeri'nin bugünkü karşılaşmaya şu ilk 11 ile başlaması bekleniyor:
"Burak, A'beka, Bulut, Serdar, İbrahim, Mehmet, Otoo, Ömer Can, Ömer Tunç, Merhan, Mustafa"

Haber: Ali BİROL