Ramazan ayına dolu dolu bir programla ‘merhaba’ diyen Forum Mersin Alışveriş Merkezi, düzenleyeceği etkinliklerle bu yıl da Ramazan eğlencelerinin vazgeçilmez adresi olacak.
Mersin ve çevre illerin alışveriş ve yaşam merkezi Forum Mersin, Ramazan’ı, ‘11 Ayın Sultanı’na yakışacak etkinliklerle karşılıyor. Ramazan boyunca devam edecek dopdolu bir programla ziyaretçilerini ağırlayacak olan Forum Mersin, keyifli söyleşiler, gösteriler ve atölyelerle farklı ve eğlenceli bir ay yaşatacak.
Forum Mersin, 4 Temmuz Cumartesi günü saat 20.30’da ünlü modacı Neslihan Yargıcı, sunucu ve eski milli basketbolcu Neslihan Yavuzcan ve ünlü pop müzik sanatçısı Yeliz’in birlikte sunacağı ‘Deli Saraylılar’ programını ağırlayacak. Müzik, nostalji ve tarihi bilgilerin harmanlanacağı sohbette, aile geçmişi çok eski zamanlara dayanan 3 ünlü konuk, ziyaretçilere Osmanlı ve Türk adetlerini, yemeklerini, müziğini, kültürünü, sosyal yaşamını yeniden canlandıran hikayeler anlatacak.
11 Temmuz Cumartesi günü 18.00’da sahne alacak ünlü komedyen Yavuz Seçkin, yapacağı taklitler ve anlatacağı hikayelerle Forum Mersin’de kahkaha fırtınası estirecek. Forum Mersin, ziyaretçilerinin yüzünü güldüren kampanyalarına Ramazan’da da devam ediyor. Ramazan ayı boyunca Pazartesi’den Perşembe’ye 19.00 ile 22.00 saatleri arasında düzenlenecek yarışmaya katılan herkes onlarca hediyeden birini kazanma fırsatı yakalayacak. Yarışmaya katılmak için 200TL ve üzeri alışveriş yapmak yeterli olacak.
Ayrıca Forum Mersin’de Ramazan boyunca iftar saatlerinde fasıl dinletisi kulakların pasını silerken Meddah ve Orta Oyunu’nun yanı sıra Karagöz-Hacivat oyunları keyifli saatler yaşatacak. Mersinli kadınlar kendileri için düzenlenen özel atölyelere katılarak hünerlerini gösterecek, alışveriş merkezinin minik konuklarıysa atölye çalışmalarıyla hem kültürümüzü tanıma hem de becerilerini geliştirme fırsatı yakalayacak.