7 Haziran seçimlerine 6-0 hedefi ile odaklanan AK Parti Malatya Milletvekili Adayları, bu kapsamda çalışmalarını gece, gündüz sürdürüyor.
AK Parti Malatya Milletvekili Adayları Taha Özhan, Mustafa Şahin ve Bayram Taşkın seçim çalışmaları kapsamında Aşağıbağlar Mahallesi’nde düzenlenen ortak toplantıya katıldı. Düzenlenen mahalle toplantısına AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat da iştirak etti. Aşağıbağlar Mahallesi’nde gerçekleştirilen ortak toplantıda AK Partililer, mahalle sakinleri tarafından davul zurna eşliğinde halay çekerek karşılandılar.
AKIN: "SİZE HİZMET İÇİN VARIZ"
Aşağıbağlar Mahallesi sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği ortak toplantıda açılış konuşmasını yapan AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın, “AK Parti Teşkilatları olarak size hizmet için varız. Mahallenizde kentsel dönüşümün başladı. Şükürler olsun ki bu çalışma benim belediye başkanlığı dönemimde başladı. Çalışmalar ise süratle yürütülüyor” dedi.
AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bayram Taşkın da 7 Haziran’da gerçekleştirilecek olan seçimin Ak Parti’nin 10. seçimi olacağına dikkat çekerek, “AK Parti’nin Malatya’daki 10. seçimi on numara olacaktır. Karşımda duran bu güzel tabloyu 7 Haziran seçimlerine de yansıtacağız. Değerli seçmenlerimiz sandığa giderek, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da AK Parti mührünü oy pusulalarına vuracaktır” ifadelerini kullandı.
ÖZHAN, CHP’YE YÜKLENDİ
Aşağıbağlar Mahallesi sakinlerinin alkış, ıslık ve tezahüratlarıyla konuşma kürsüsündeki yerini alan Başbakanın Başdanışmanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Taha Özhan ise Ana Muhalefet Partisi CHP’ye Kemal Kılıçdaroğlu üzerinden yüklendi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğu’nun kasetle genel başkan olan tek insan olduğunu belirten Taha Özhan, “Bu tür bir duruma dünyanın hiçbir yerinde rastlayamazsınız. Ama bizim memlekette olur” dedi.
Kemal Kılıçdaroğlu’nun kimlik krizi yaşadığına dair sözlerini yineleyen Taha Özhan, “Kemal Kılıçdaroğlu, ilk olarak birkaç hafta Deniz Baykal olmaya çalıştı, sonra vazgeçti. Gandi olmaya çalıştı, onu da millet anlamadı. Ecevit’i keşfetti, Ecevit olmaya çalıştı sonra fark etti ki Ecevit’le ilgili hiç iyi şeyler hatırlanmıyor. Hemen ondan da vazgeçti. Recep Tayyip Erdoğan olmayı hayal bile edemiyor. Ahmet Davutoğlu olmayı düşünemez bile. Baktı ki yapacak bir şey yok Cem Uzan olmaya karar verdi” diye konuştu.
Açıklamaları esnasında CHP’nin düzenlemiş olduğu mitinglere de değinen AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Özhan, “Görüyorsunuz, CHP de mitingler düzenliyor. Emin olun hava eğer iyiyse, yağmur yağmıyorsa, gölgelik bir yer olursa ancak o zaman bu kadar kalabalığı bir araya getirebiliyorlar” sözlerini kaydetti.
AK Parti 24. Dönem Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Şahin ise, milleti yok sayan bir anlayışla değil milleti kucaklayan bir anlayışla hareket ettiklerini söyledi. Mustafa Şahin, “Farklılıklarımızla hep birlikte Türkiye’yi oluşturduğumuzun bilincinde olarak halkımıza olan inancımız ve güvenimizle ilk günden itibaren siyasetin merkezine milleti yerleştiren bir yaklaşımı benimsedik. Siyaset anlayışımız insan odaklı bir siyaset anlayışıdır. Kökenlerine ya da nerede yaşadıklarına bakmadan tüm vatandaşlarımızı kucaklıyoruz” diye konuştu.
“SEN KİMSİN Kİ ‘CESUR YÜREK’ OLASIN?”
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ise sert sözlerle eleştiren Mustafa Şahin, Süleyman Demirel ve Tansu Çiller benzetmesi yaptı. “Millete rağmen siyaset yapmadık” diyen AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, “Kılıçdaroğlu’na bakın, söyledikleri Süleyman Demirel’in, Tansu Çiller’in söylediklerinden farklı değil. Onlar o gün 2 anahtar dediler, bunlar bugün 2 maaş diyor. Onlar o gün 500 gün istediler, bunlar bugün 100 gün istiyorlar. 2 anahtar sözü verdiler, anahtarları vermedikleri gibi cebimizdeki parayı da aldılar. Bunu Kılıçdaroğlu da biliyor. Kılıçdaroğlu’nun buradaki uzantı ise ‘Cesur Yüreğim’ diyor. Sen kimsin ki ‘Cesur Yürek’ olasın? Bu milletin karşısında ‘Tek vekil benim’ naraları atıyor. Biz senin hangi şartlar altında geldiğini iyi biliyoruz. Bu ülkede cesur ve yiğit insanlar varsa bunlar AK Parti’nin saflarındadır” diyerek, sözlerini tamamladı.