Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, gönderilerinde kullanmak üzere kendi pullarını oluşturdu. Kütahya tanıtımına katkı sağlamak amacıyla yapılan pullar içerisinde Hayme Ana’nın görselinin de bulunduğu belirtildi.

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tasarlanan pullar, posta gönderilerinde kullanılacak.

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ve Kütahya PTT Başmüdürü Ramazan Özdoğru tarafından tanıtılan pullarda 7 obje belirlendi.

Milli Eğitim Müdürlüğü kendine has kullanacağı pullar ile il ve ilçelerin tanıtımına da katkı sağlamış olacak.

Belirlenen 7 obje içerisinde Hayme Ana’nın olmazsa olmaz olduğunu dile getiren Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, “İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak pullarımızın üzerinde 7 tane objeyi belirledik. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak pullarımızın üzerinde kentimizin ön plana çıkan objeleri olan vazo, Çinili Cami, Meçhul Asker Anıtı, Aizonai Antik Kenti, Hayme Ana ve tarihi evler gibi obje görsellerini belirleyerek kullandık. İnşallah bu çalışmamızla Kütahya’mızın tanıtımına katkı sağlamış olacağız” dedi.

Başyiğit, “Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Kütahya PTT Başmüdürlüğü ile birlikte Kütahya’mızın tanıtımına katkıda bulunmak ve aynı zamanda milli eğitim müdürlüğümüzün kendisine özgü pullarının kullanılması noktasında bir protokol imzalandı. Pul basımı konusunda bize bu imkanı verdiği için PTT Başmüdürlüğümüze teşekkür ediyorum. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak pullarımızın üzerinde 7 tane objeyi belirledik” dedi.

AK Parti Domaniç İlçe Başkanı Ahmet Özoğul, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit’i ziyaret ederek, pul çalışmasında Domaniç’in tanıtımına katkı sağladığı için teşekkür etti.(TY-EFE)