SAMSUNSPOR HABER - Samsunspor yeni sezonun ilk antrenmanına çıktı. Nuri Asan Tesisleri'nde 22 futbolcu ile gerçekleşen idmanda yeni transferlerden Çağrı Ortakaya, Hasan Hatipoğlu ve Caner Koca da takımla birlikte yer aldı. 

İdman öncesi gazetecilere açıklama yapan Teknik Direktör Alpay Özalan, sahada dayanışmayı üst seviyede tutan, savaşan ve en önemlisi her an her dakika sonucu değiştirebilecek bir takım kuracağız dedi.

YENİLER SAHADA
Kırmızı-Beyazlılarda yeni sezon hazırlıkları Nuri Asan Tesisleri'nde, Teknik Direktör Alpay Özalan nezaretinde 22 futbolcu ile çalışmalara başladı. Önceki sezondan kulüpte kalarak anlaşma sağlanan futbolcular ve altyapıdan yetişen futbolcular ile birlikte, yeni transferler Çağrı Ortatakaya, Hasan Hatipoğlu ve Caner Koca da sahada bulunan isimlerdendi. İlk antrenmanı gerçekleştiren  Kırmızı-Beyazlılar kamp öncesi çalışmalara ağırlık verecek.

SAVAŞAN BİR TAKIM
Antrenman öncesinde basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunan Özalan, "Sahada dayanışmasını üst seviyede tutan, savaşan ve en önemlisi her an her dakika sonucu değiştirebilecek bir takım kurulacaktır. Taraftarın beklentisini en iyi şekilde karşılamak boynumuzun borcudur. Tüm Samsunsporlular için inşaallah hayırlı bir sezon bizleri bekliyor. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu takım hakkettiği yerde ligi bitirecektir" dedi.

2. LİGDEN TRANSFER
Kulübün anlaşmaya vardığı ve imzaların atıldığı Emmanuel John Chibuike direk kampa katılacak. Ayrıca takımın prensipte anlaşmaya vardığı Ufuk Budak ve Abdulkerim Bardakçı'nın yarın Samsun'a geleceği ve yöneticilerle masaya oturacağı öğrenildi. Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Konya Anadolu Selçukspor'dan Oğuz Gürbulak'la da Kırmızı-Beyazlı kulüp 2 yıllığına anlaşma sağlandığını duyurdu. 

Onur EROL- Ali BİROL