Samsunspor'un Erzurum kampı tüm hızıyla sürüyor. Kırmızı-Beyazlılar son antrenmanını ısınma ve dar alanda gerçekleşen çalışmalarıyla tamamladı.

CHİBUİKE VE BARDAKÇI KAMPTA: Samsunspor'un heyecan yaratan yeni transferi Abdulkerim Bardakçı ve Jonh Chibuike'de kampa katılarak takımla çalışmalara başladı. İkili kampa katıldıkları ilk gün sabah ayrı olarak çalışıp, akşam idmanında takımda yer aldı.

YENİLERDEN YÜKSEK PERFORMANS
2017-2018 sezonuna iddialı başlamak isteyen Samsunspor, kampın 5. gün çalışmalarında tempoyu daha da arttırdı. Süper Lig hedefi doğrultusunda bir çok önemli ismi kadrosuna katan Kırmızı-Beyazlılar, bu isteğini antrenman performansında da gösteriyor. Son antrenmanda yer alan yeni transferler John Chibuike, Abdulkerim Bardakçı, Hasan Hatipoğlu, Çağrı Ortakaya, Oğuz Gürbulak, Ufuk Budak ve Erkam Reşmen de idmanlarda sergiledikleri istekli performans ile dikkat çekti.

KALECİLERE ÖZEL İDMAN: Samsunspor'un file bekçileri Furkan Köse, Bekir Sevgi ve Orhan Erdoğan son yapılan idmanda kaleci antrenörü Mehmet Tezcan eşliğinde özel idman yaptı. Tezcan, zaman zaman oyuncuları zorlayan idmanlara da yer veriyor.

ABDULKERİM: HERŞEY GÜZEL OLACAK
Takımla birlikte çalışmalara başlayan ve bu sezon hedefe ulaşacaklarını ifade eden Samsunspor'un 'Savunma Bakanı' lakaplı futbolcusu Abdulkerim Bardakçı, "Takımla ilk antrenmanımıza çıktık. Herşey iyi durumda. Güzel bir kamp dönemi geçirip, sezona hazır hale geleceğiz. Bu sene Samsunspor'u hedefe ulaştırmak adına var gücümüzle mücadelemizi ortaya koyacağız. Sezon sezunda her şey güzel olacak" diye konuştu.

Haber: Onur EROL