GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane Belediyesi kasım ayı toplantıları başladı.

Belediye Başkanı Ercan Çimen başkanlığında meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, birim müdürleri ve meclis üyeleri katıldı.

Toplantıda gündem maddesine geçilmeden önce konuşma yapan Başkan Çimen, 26. dönem milletvekili genel seçim sonuçlarının hayırlara vesile olmasını diledi.

Çimen, seçimlerde Türkiye'nin ve Gümüşhane'nin geleceğinin oylandığını belirterek, "Ülkemizin üzerinde büyük bir oyun vardı ve bu oyunu milletimiz bozdu. Ülkemiz ve bilhassa Gümüşhane'miz geleceğine sahip çıktı ve tercihini istikrardan yana kullandı. Bizler şehrimize istikrarlı bir şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Görev süremiz boyunca gece gündüz demeden şehrimizin ve milletimizin hizmetkarı olacağız. Belediyemizin yeni ufuklara açılması için önünde hiçbir engel yok. Allah'ın izni ile güzel hizmetlere imza atmaya devam edeceğiz" dedi.

Seçim sonuçlarından dolayı mutlu olduklarını kaydeden Başkan, "Bu seçim, milletin geleceğiydi ve milletimiz gereğini yaptı. Herkesten Allah razı olsun. İnsanlar geçen 4 aylık süreyi çok iyi analiz etti ve istikrarın bozulmasını istemedi ve sandığa giderek AK Parti’yi tek başına iktidar yaptı. Allah hayırlı uğurlu etsin” diye konuştu.

Toplantıda daha sonra Belediye 2016 bütçe tasarısı oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edildi.