Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi. Demir, Eynez yolu, Karaçam ve Sarıkaya mahallerinde devam eden yol yapım çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir, Soma’da devam eden yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Demir, inceleme sırasında hazır bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi Soma Koordinatörü İbrahim Yıldırım’dan bilgi aldı.

Daire Başkanı Demir, Soma ziyaretinde ilk olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi Soma Koordinatörü İbrahim Yıldırım’ı makamında ziyaret etti. Demir, daha sonra Yıldırım ve yetkililer ile yol yapım çalışmalarının devam ettiği Eynez Yolu’nda incelemelerde bulundu. Demir, 6 kilometrelik yolda 1. kat temel çalışması sonrasında sati kaplama yapılacağını belirterek, inceleme sırasında hazır bulunan Eynez Mahalle Muhtarı Hüseyin Ölek’e çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını söyledi. Başkan Demir daha sonra 2. kat astarsız temel çalışması yapılan Karaçam Mahallesi’nde Soma Koordinatörü İbrahim Yıldırım ve Mahalle Muhtarı Şahin Köse ile birlikte incelemelerde bulundu. Yapımı tamamlanacak olan temel çalışması sonrasında 9 kilometrelik yolda sati kaplamanın en kısa zamanda tamamlanacağını kaydetti. Demir, Soma ziyaretinde son olarak Sarıkaya Mahallesi’ndeki 4 kilometrelik yolda mahalle muhtarı Cemalettin Karakaş ile birlikte incelemede bulundu. Temel çalışması sonrasında 1. kat sati kaplama yapılacak olan yolda yapılacak olan çalışmalar ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.