Her yıl düzenli olarak yapılan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Büroları Hizmetiçi Eğitim Toplantısı gerçekleştirildi.

Programa; Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan’ın yanı sıra Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sisteminden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yücel Güney, İktisat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Güler Günsoy, İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celal Hakan Kağnıcıoğlu, Anadolu Üniversitesi Batı Avrupa Programları Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Atilla Doğan, Anadolu Üniversitesi Azerbaycan Programları Koordinatörü Azer Hatemov ile Açıköğretim Sistemi öğretim elemanları ve Açıköğretim bürolarından birçok yönetici ve görevli katıldı. "Büroların Mesajı" videosuyla başlayan program İktisat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Güler Günsoy, İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celal Hakan Kağnıcıoğlu, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sisteminden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yücel Güney ve Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan’ın açılış konuşmasıyla devam etti.

Açıköğretim Sisteminde gerçekleştirilen 2017 yılı faaliyetleri hakkında bilgi veren Prof. Dr. Yücel Güney ise büro çalışmalarının faaliyetlerinden memnun olduklarını dile getirdi. Rektör Prof. Dr. Naci Gündoğan, Anadolu Üniversitesinin tüm dünyada ve Türkiye’de görünen yüzü olan Açıköğretim Bürosu çalışanlarına verdiği önemi vurguladı.

Açılış konuşmalarının ardından program, Hizmet Kalitesi Şampiyonları Ödül Töreni ile devam etti. Büroların hizmetiçi eğitimine yönelik kurulan Büro Akademisi’nin tanıtımı gerçekleştirildikten sonra ilk kez bu yıl Tanıtım Şampiyonları Ödül Töreninde ödüller sahiplerini buldu. Yurt içi ve yurt dışından büroların katıldığı toplu fotoğraf çekimiyle devam eden program Açıköğretim Sisteminde görev alan idari yöneticilerin bürolardan gelen soruları yanıtladığı panel ile devam etti.

Programın sonunda ise büro personellerine isteğe bağlı ölçme değerlendirme gerçekleştirildi. Akşam yemeğinde bir araya gelen toplantı katılımcıları, Anadolu Üniversitesi Halkbilim Merkezi tarafından düzenlenen müzik dinletisi ile keyifli anlar yaşadı.