Bodrum Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü İktisat İşleri Birimi ekipleri, Bodrum genelinde izinsiz dikilen totem, tabela ve yönlendirme tabelalarını kaldırarak görüntü kirliliğinin de önüne geçiyor.
Kara yolu sınırları dışında, belediye yetki alanı içerisinde gerçekleştirilen çalışmalar ile Bodrum Belediyesinin izni dışında dikilen veya vergileri ödenmemiş reklam tabelalarını tespit eden belediye ekipleri, tabelaların kaldırılmasına yönelik çalışma başlattı. Ekipler yapılan bu çalışmalar ile rastgele konumlandırılan reklam tabelaların çevrede oluşturduğu görüntü kirliliğinin de önüne geçmeyi planlıyor.
Mali Hizmetler Müdürlüğü İktisat İşleri ekipleri tarafından Torba ve Göltürkbükü mahallelerinde başlatılan çalışmalar kapsamında Bodrum ilçe genelinde izinsiz olarak dikilen totem, tabela ve yönlendirme tabelalarının kaldırma işlemlerine devam edilecek.
Vatandaşların beyan karşılığında tutanakla tabelalarını iade alabilmeleri için ise Bodrum Belediyesi iktisat İşleri Müdürlüğüne başvuruda bulunmaları gerekiyor.