Mardin Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ile Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu ve müteşebbis heyeti iftarda bir araya geldi.
İftar yemeğine Vali Yardımcısı Ali İkram Tuna, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yusuf Çermik, il müdürlüğü personeli ile Organize Sanayi Bölgesi yöneticileri ve iş adamları katıldı. Kamu ve sanayicilerin kaynaştığı iftar yemeğinde bir de ödül töreni gerçekleşti. Ödül töreninde, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık tarafından gerçekleştirdiği başarılı ve örnek çalışmaları nedeniyle ödüle layık görülen Mardin Bilim, Sanayi ve Teknoloji il Müdürlüğü’nün ödülünü Vali Yardımcısı Ali İkram Tuna, İl Müdürü Yusuf Çermik’e takdim etti.
Mardin’de Bilim, Sanayi ve Teknoloji il Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen etkinliklere destek sağlayan Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kuruluna teşekkür belgesi verildi. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu adına kurul üyeleri Abdulnasır Duyan ve Şükrü Karaboğa teşekkür belgesini Vali Yardımcısı Ali İkram Tuna’dan aldı.
Törende Mardin Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen etkinliklerde üstün başarı gösteren müdürlük personellerinden Zekeriya Kara, Hülya Karaboğa ve Mehmet Elçi’ye de teşekkür belgesi verildi.
Ödül töreninin ardından iftar yemeğine geçildi. Davetliler, kentin işleyişi ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.