Samsun Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Eyüp Aydın, ülkenin gelecek nesillerini, büyük bir özveriyle yetiştiren öğretmenlerin hakkının ödenemeyeceğini belirterek, "Ülkemizin her köşesine ulaşarak, en zor şartlarda dahi bilgiyi taşıyan, ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarma gayreti gösteren tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum" dedi.

YARINLARIMIZI İNŞA EDİYORLAR

Öğretmenlik mesleğinin temelinde sevgi, emek ve fedakarlığın olduğunu belirten Başkan Aydın, “Hiç şüphesiz öğretmenlik mesleği, toplumumuzun en saygın ve kutsal görevlerindendir. Öğretmenlerimiz, çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğe hazırlanmasında üstlendikleri sorumluluklarla yarınlarımızı inşa etmektedir” diye konuştu.

'KÖKLÜ NESİLLERİN MİMARI'

“Öğretmenler, eğitim sisteminin en temel öğesi, köklü nesillerin mimarıdır” diyen Aydın sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın çağın gerektirdiği bilgi ve becerilere sahip olmaları, milli ve manevi değerlerine bağlı olarak yetişmeleri için fedakarca çalışan tüm öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle başta Ulu Önderimiz, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden ve görevleri başında şehit olan tüm öğretmenlerimizi, saygı ve rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun.” 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.