AMASYA (AA) - Amasya'da ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından uygulanan Türkiye'de Hayat Boyu Öğrenme Hibe Programı'nda Vali Osman Varol kursiyerlerle yemek yaptı.

Amasya'da bir otelde düzenlenen "Yemeği Sanata Servisi Zarafete Çevirenler" konulu programa Amasya Valisi Osman Varol, Garnizon Komutanı Zafer Uğur, Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Amasya Üniversitesi Rektörü Metin Orbay ile kamu kurumlarının müdürleri katıldı.

Vali Varol, burada yaptığı konuşmada, turizm sektörünün ihtiyacı olan nitelikli eleman yetiştirmek için yürütülen çalışmalar konusunda şunları söyledi:

"Bu proje kapsamında 90 tane kalifiye eleman yetiştirildi. Kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. Yetişen arkadaşlarımızın turizm sektöründe ciddi katkılar sağlamasını diliyorum. Bu yapılan çalışmalarla birlikte İlimiz belirlediği turizm hedeflerine hep birlikte hepimizin gayretiyle ulaşmamızı diliyorum."

Yapılan konuşmaların ardından, Vali Varol, Belediye Başkanı Özdemir, Amasya Üniversitesi Rektörü Orbay, Baro Başkanı Derindere, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Kırlangıç kursiyerlerle birlikte yemek yaptı.