Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, '100. Yılda 100 Proje' toplantısında hayata geçireceği çalışmaları kamuoyuna sundu. Şahin, "1 mega, 9 dev, 19 prestij proje ile nice 100 yıllara emanet edeceğimiz 100 projemizin tanıtım toplantısına katılan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde düzenlenen toplantıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, AK Parti ve MHP il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, STK temsilcileri, iş dünyası temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

ŞAHLANIŞ YÜZYILI
AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, "Cumhurbaşkanımız Samsun'a geldiğinde Cumhuriyetimiz kurtuluşun adımının atıldığı şahklanış  yüzyılına hazır mısınız? demişti. Şahlanış yüzyılımızda Cumhur İttifakı ile şehrimizi çok daha iyi noktalara taşıyacapız" dedi.

YENİ DÖNEM MİLAT OLACAK
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Atakum'un özeti bile kendimizi çok iyi hissettirmeye yetiyor. Atakum, Samsun'un parlayan yıldızı. Hem bölgemizin hem de ülkemiz için önem atfettiğimiz bu güzel ilçemizin daha da güzelleşmeyi için önümüzdeki dönemi milat sayıyoruz. Büyük desteğinizle inşallah 31 Mart'tan sonra Atakum'da yeni dönem Sayın Zihni Şahin ile başlayacak. Sayın Şahin, Sayın İshak Taşçı ile omuz omuza ilçemize hizmet edecek. 17 ilçemizde çok büyük projeler hazırladık ve hiçbir dönemde olmadığı kadar iddialıyız. Önümüzdeki 100 yıla hedef koyacak ve şekillendirecek bir dönemden geçiyoruz. Yeni hedefler doğrultusunda, el ele amacımıza ulaşacağız. Zihni Şahin başkanımızı çok iyi tanıyoruz ve yine ortak akılla şehrimizi yönetmeye devam edecek" diye konuştu.

ORTAK AKIL ŞİARIMIZ
31 Mart seçimlerden zaferle çıkacaklarına inandıklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, "Bugüne kadar görev yaptığım her makamda, her zaman ortak akılla hareket ederek, şehrimiz için en doğru adımları attık. Atakum'da da aynı anlayışla hareket edeceğime söz veriyorum. Kalbi, Atakum için atan herkesle bir araya gelerek hizmet üreteceğiz. Birilerinin dedikodu yapmasına müsaade etmediği ve her zaman yanımınzda olduğu için Sayın İshak Taşçı'ya çok teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

SEVGİYLE BAŞARACAĞIZ
Toplumun her kesimine hitap edecek projeler hazırladıklarına vurgu yapan Şahin, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a adım attığı ve kurtuluş meşalemizi yaktığı 1919'un 100. yıldönümünü en iyi şekilde kutlayacağız. Cumhuriyet destanımızın yazılmaya başladığı bu topraklarda yaşamak büyük gurur, bu gururu da tüm Samsunlular yaşıyor. Atakum'da sevgiyle, hep beraber başaracağız" diye konuştu.

İŞTE O PROJELER:
MEGA PROJE Dev Akvaryum: Atakum, kültür-sanat şehri olma yolunda hareket edecek ve bu projemizle, bu yolda önemli bir adım atmış olacağız. 

9 DEV PROJE: Atakum Feneri, Koru ve Parklar, Millet Bahçesi (Atakültür), Millet Kıraathanesi, Kültür ve Sanat Merkezi, Eğitim ve Teknoloji Kampüsü, Uyanık Kütüphane, Atak Ofis, Atakum Global

19 PRESTİJ PROJE: Küçük Sanayi Sitesi, Halk İskelesi, Kültür Sanat Festivalleri, Akıllı Atakum, Sıfır Atık, Tenis Kortları ve Spor Merkezi, Atakum Öğretmenevi ve Polisevi, Hoşgeldin Bebek, Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi, ATAMEK, Çamaşır ve Ütü Merkezi, Kadın Yaşamın İçinde, Çocuk Sokakları, Atakart, Ödünç Bisiklet, Engelsiz Atakum, Ücretsiz WI-FI Alanı, Sürekli Eğitim ve İstihdam Merkezi, Kapalı Pazar Yeri