Uzaktan eğitimle ilgili flaş açıklama!
Bakan Selçuk, uzaktan eğitim ile ilgili yaptığı açıklamada, günlük yapılan canlı ders sayısının 3 milyona yaklaştığını bildirdi.

Uzaktan eğitimle ilgili flaş açıklama!
Koronavirüs hızla yayılıyor. Pandemiden en çok etkilenenlerin başında öğrenciler geliyor. Milyonlarca öğrenci koronavirüs nedeniyle uzaktan eğitim alıyor. Türkiye'de ilk vakanın görülmesi ile birlikte MEB harekete geçti. Uzaktan eğitim EBA üzerinden uygulanmaya başladı.
Bakan Selçuk, sosyal medya hesabından koronavirüs salgını nedeniyle yürütülen uzaktan eğitime ilişkin yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:
"Uzaktan eğitimde, günde yaklaşık 3 milyon canlı ders var. Sistemde yavaşlama olmaması için bazı dersler erken, bazıları daha geç saatlerde. Günlük yaşamınızı kimi zaman aksatsa da derslere büyük ölçüde özenle devam ediyorsunuz ve bu bizim için çok değerli. Teşekkür ederim."