Serhan TÜRK, Astana- UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Galatasaray'ı yarın TSİ 19.00'da konuk edecek olan Astana'da teknik direktör Stanimir Stoilov maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Stoilov, yarın oynanacak mücadalede ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Kazakistan'ın başkenti Astana'da bulunan Sarkaya Bisiklet Merkezi'nde basın toplantısı düzenleyen Stanimir Stoilov, "Kazakistan ve Astana Kulübü için önemli bir maç. Motivasyonumuz yüzde 100 düzeyde. Yarın elimizden geleni yapacağız. Neden puan almayalım? Galatasaray çok güçlü bir takım. Oyununda eksikler bulmak çok zor. Elimizden geldiğince organize ve disiplinli oynayacağız. Sonuna kadar kazanmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.



"GALATASARAY'DA BURAK'IN DIŞINDA ÇOK ÖNEMLİ FUTBOLCULAR DA VAR"

Sarı-kırmızılı takımda sakatlığı bulunan ve yarınki maçzta görev alamayacak olan Burak Yılmaz ile ilgili de konuşan Stoilov, "İki takım sahada karşılaşmadan bir şey diyemem. Yarınki oyundan sonra bir fikrimiz olacaktır. Burak Yılmaz sakatlığından dolayı oynayamayacak ama Galatasaray'da onun dışında çok önemli futbolcular da var. Bunu görmezden gelemeyiz" şeklinde görüş belirtti.



YELDOS AKHMETOV: "GALATASARAYLI FUTBOLCULAR BİZİ KORKUTMUYOR"

Düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Astana takımının savunma oyuncularından Yeldos Akhmetov ise sarı-kırmızılı futbolculardan korkmadıkları dile getirdi.

Akhmetov, "Ne Sneijder ne Podolski ne de bir başka Galatasaraylı futbolcu bizi korkutuyor. Kimin daha iyi oynadığını yarın sahada göreceğiz" dedi.



"TÜRK TAKIMLARI ÇOK DİSİPLİNLİ"

"Türk takımlarıyla daha önce de birkaç maç yaptık. Çok disiplinliler" diyen Akhmetov, Biz de elimizden geleni yapacağız. Amacımız yarınki mücadeleyi kazanmak" diye konuştu.



ASTANA'NIN MUHTEMEL 11'İ:

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki Galatasaray'ın rakibi Astana'nın maça şu on bir ile çıkması bekleniyor: "Eric, Akhmetov, Postnikov, Anicic, Shomko, Canas, Maksimovic, Dzholchiyev, Zhukov, Kethevoama ve Nuserbayev."



"ASTANA'DA HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI"

Kazakistan takımı Astana, Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamladı. Müsabakanın yapılacağı Astana Arena'da yapılan çalışmanın ilk 15 dakikası basına açık yapıldı. Çalışma, ısınma hareketleriyle başladı. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Galatasaray maçına yönelik taktik çalışma yapıldı.