HİÇBİR ŞEY YAPMAMIŞLAR

Yılport Samsunspor A.Ş Başkanı Yüksel Yıldırım, katıldığı bir proğramda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Samsunspor'a dair merak edilen soruları cevaplayan Başkan Yıldırım, özellikle basketbol kategorisinde geçmiş yönetimi topa tuttu. Geçmiş yönetimin hiçbir şey yapmadığını savunan Yıldırım, " Geçmiş yönetim hiçbir şey yapmamış, icra ve haciz geliyor. Basketbolu kucağımızda bulduk. Basketle ilgili o kadar pislik var ki. Konuşursam bazıları Samsun'da sokağa çıkamaz" dedi. 

İNGİLİZLER SALAK MI?

Basketbolu amatöre çevireceklerini belirten Başkan Yüksel Yıldırım, "İngilizler salak mı ki basketbola girmiyorlar? Basketbolu finans etmemiz mümkün değil. Basketbol şubesini kapatmayacağız ama amatöre çevireceğiz. Deplasmana giderken yakıt parasını veriyoruz, adam fiş bulup yakıt parası istiyor. İnsanlar nasıl parayı cebe indirmenin hesabını yapıyor. Burayı altını oyuyorlar'' diye konuştu. 

BASKETBOL ELLERİNDEN ÖPER

Yıldırım, ''Ortada başarı da yok, biz niye bu paraları ödedik? Basketbolcuların paraları uçup gidiyor. Bizim şehrimizin çocukları var, onlara kucak açalım. Eski yönetim geldin, istiyorlarsa sahip çıksın. Varsa böyle arkadaşlar basketbol ellerinden öper. Yoksa Samsun içinde oynasınlar. Basketbol takımını otel parayı almadan kabul etmedi. Samsunspor futbol takımı gittiğinde 5 yıldızlı oteller açılıyor. Aradaki fark bu. İkisi de Samsunspor''dedi.

Salim YILDIZ