Konyaaltı Belediye Başkan Muhittin Böcek, Hurma ve Sarısu Mahalle Muhtarlıkları’nın modern hizmet binası yapımına başladıklarını bildirdi.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Sarısu ve Hurma Mahalleleri’nde modern muhtar evi inşasının startını verdiklerini söyledi. Geçtiğimiz günlerde Hurma Mahalle Muhtarı Faruk Kıldıran ve Sarısu Mahalle Muhtarı Ali Budak ile birlikte yerinde inceleme yapan Başkan Muhittin Böcek, Hurma ve Seyit Onbaşı Parkı içersinde muhtar evlerinin yapımına başladıklarını bildirdi. 13 metrekare muhtar odasıyla birlikte bekleme salonu, mutfak ve tuvaletin de bulunduğu muhtar evlerinın toplam 50 metrekare olacağını belirten Başkan Böcek, muhtar evlerinin gerek muhtarların gerek ise mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarına cevap verecek biçimde tasarlandığını kaydetti.
Başkan Böcek, 15 günde inşaatların tamamlanacağını belirterek, Sarısu Mahalle Muhtarı Ali Budak ve Hurma Mahalle Muhtarı Faruk Kıldıran ile birlikte tüm bölge sakinlerine şimdiden hayırlı olsun dileklerinde bulundu.