TRABZONSPOR, Torku Konyaspor maçının ardından yaptığı 3 günlük izinden sonra 19 Ekim’de deplasmanda oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarına başladı.
Ligde son üç maçını kaybeden bordo mavililerde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde yapılan çalışma basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştirildi. Milli takımda bulunan, izinli ve sakat olan bir çok oyuncusundan yoksun çalışan bordo mavililer, akşam 17.00’de hazırlıklarını sürdürecek.
KENAN İSKENDER VEFAT ETTİ
Trabzonspor'da uzun yıllar yöneticilik ve asbaşkanlık görevlerinde bulunan Kenan İskender hayatını kaybetti. Kenan İskender için yarın saat 10.00'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde tören düzenlenecek. İskender'in cenazesi, öğle namazı sonrasında  İskenderpaşa Camisi’nde kılınacak namazın ardından toprağa verilecek. Trabzonspor Kulübü de, yayınladığı mesajda, ''Divan Üyemiz ve eski Asbaşkanımız Kenan İskender’in vefat ettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. İskender’e Yüce Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı dileriz" ifadesini kullandı.

FOTOĞRAF