EMŞAV Karadeniz Temsilciliği tarafından şehitler için 153'üncü mevlit okutuldu. Şube binasında yapılan mevlide; EMŞAV Karadeniz Temsilcisi Bilal Erim, Türkiye Harp Malulleri, Şehit, Gazi, Dul ve Yetimleri Dayanışma Derneği Samsun Şube Başkanı Necati Yılmaz, milli güreşçi Mehmet Donbay, şehit yakınları ve gaziler katıldı. 


 EMŞAV Karadeniz Temsilcisi Bilal Erim


EMŞAV bu ay ki mevlidi 9. ayda şehit olan Polis Memurları; Tuncay Karataş, Korhan Ekiz, Alaattin Pergel, Murat Çalışkan, Burak Zor ve bütün şehitler için okuttu. Mevlitte şehitlerin ruhuna Kur’an-ı Kerim okundu. Şehit babası Yakup Kara'nın hacdan getirdiği hurmalar ikram edildi.

Mevlitten sonra bir konuşma yapan EMŞAV Karadeniz Temsilcisi Bilal Erim, "Kadınlara yönelik Çanakkale gezimiz olacak. Erkeklere yönelikte; darbeci Semih Terzi'yi öldürdükten sonra şehit edilen Ömer Halisdemir'in Niğde'nin Bor ilçesi'ne bağlı Çukurkuyu beldesinde bulunan mezarına 4 Ekim'de bir ziyarette bulunacağız. Bu organizasyonun sağlanmasında emeği geçen Kenan Kaptan kardeşime ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne çok teşekkür ediyorum” dedi. - Samsun Haber