Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) himayesinde, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı ve AllWorld Network işbirliğiyle düzenlenen “Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen Şirketleri Yarışmasında” ilk yüze giren Gaziantepli firmaları kutladı.
GTB Başkanı Tiryakioğlu, yaptığı açıklamada, 3. Türkiye 100 sıralamasına giren Gaziantepli şirketler Işık Ahşap Profil, Aktif Tekstil ve Mespa Sağlık Malzemeleri’ni kutlayarak başarılarının devamını diledi.
İstanbul’da düzenlenen törende Gaziantep’ten 3 şirketin ödül almasından büyük mutluluk ve onur duyduklarını belirten Tiryakioğlu, "Büyüyen ve gelişen her firmamız şehrimiz ve ülkemiz adına geleceğe yönelik yapılan en büyük yatırımdır. Dileğimiz bu sıralamalarda daha fazla Gaziantepli şirketin yer alması" dedi.
Gaziantep’in gelişen sanayisi, tarımı ve ticaretiyle ülke ekonomisine ışık tuttuğunu vurgulayan Tiryakioğlu, üreten, istihdama katkı sağlayan ve girişimci ruhuyla Gaziantep’in marka şehir unvanını her zaman elinde tutacağını sözlerine ekledi.