DENİZLİSPOR'da cumartesi günü deplasmanda oynanacak Altınordu maçının hazırlıkları sürerken, camida gözler hafta sonunda Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin de katılacağı zirveye çevrildi.
Nihat Zeybekci'nin kulübün sorunlarını çözmesi için "akil adam" olarak görevlendirdiği Abdülkadir Uslu, zirvede herkesin eteğindeki taşı dökeceğini söyledi, "Kulübün yeni yol haritası belirlenecek. Yeni rotamızın ne olacağını kapsamlı bir şekilde görüşeceğiz. Denizlispor'un idari yapısında sıkıntı var. Mevcut yönetim göreve devam eder mi, etmez mi şu anda belirsiz" dedi.
Seçim telaşının bitmesiyle herkesin rahatladığını, Denizlispor'a bundan sonra daha fazla zaman ayrılabileceğini sözlerine ekleyen Uslu, "18 aydır kaynak bulacağız diye neler çektiğimizi herkes biliyor. Eğer, tüm yük 1-2 kişinin omuzlarında olmaya devam edecekse, ben de çekilirim" diye konuştu.
Öte yandan kulübe yakın kaynaklar, Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurulu'nda Daire Başkanlığı görevini bırakıp Denizlispor'a başkan olan Mustafa Şavluk'un camiada gerekli sinerji ve heyecanı yaratamadığını, hafta sonundaki zirveden olağanüstü kongre kararı çıkabileceğini öne sürdü.