Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, 10 günlük tatil öncesi personeliyle bayramlaştı.

Pamuk, merkez bina başkanlık makamında başkan yardımcıları ile birlikte tüm personeli birimler halinde kabul ederek bayramlarını kutladı. 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Kurban Bayramı’nın üst üste gelmesi ile iki bayramı bir arada yaşadıklarını dile getiren Pamuk, "Tüm hizmetlerimizde siz değerli personellerimizin emeği var. Akdeniz halkı adına sizlere teşekkür ederim. Ailenizle, sevdiklerinizle birlikte mutlu, huzurlu, sağlıklı bir bayram geçirmenizi diliyorum" dedi.

Pamuk, bayram dolayısıyla yayınladığı mesajında ise bayramların, birlik ve beraberliğin yaşatılmasında ve gelişmesinde geleneksel bir önemi olduğunu ifade ederek, "Bayram sabahıyla birlikte dinimizin öngördüğü şekilde her yaştan ve her kesimden insanın birbiriyle bayramlaştığı, dargınların barıştığı, küçüklerin büyüklere saygı, büyüklerin küçüklere sevgi gösterdiği mübarek ve güzel bir bayrama daha ulaşmanın heyecanı içindeyiz. Bu vesile ile tüm İslam aleminin ve değerli vatandaşlarımızın mübarek Kurban Bayramını tebrik eder, aileleriyle birlikte güzel bir bayram geçirmelerini dilerim" diye konuştu.

Akdeniz Belediyesi olarak bayram boyunca vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için gerekli önlemleri aldıklarını da dile getiren Pamuk, zabıta, temizlik ve fen işleri müdürlüklerinde nöbetçi ekiplerin görev yapacaklarını söyledi.