Metin Alparslan Tekerlekli Sandalye Basketbol Federasyonu Kupası müsabakaları İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Müsabakalarda İskenderun’u Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Lig Şampiyonu İskenderun Engelliler Spor Kulübü temsil edecek.

8 takım ile birlikte toplamda 200 kişilik bir kafileyi İskenderun’da ağırlayacaklarını belirten İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Ferit Ali Gündel, Beşiktaş ve Kardemir Karabük Spor gibi köklü kulübler başta olmak üzere birçok şehirden takımların geleceğini söyledi. Gündel, "Şampiyonluğu İskenderun’a getiren İskenderun Engelliler Spor Kulübü’nün katkıları ile ilçemize almış olduğumuz 1. Lig turnuvasına ev sahipliği yapmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. İlçemize gelen takımları en güzel şekilde ağırlamaya çalışacağız. 5-8 Ekim tarihleri arasında Tekerlekli Sandalye Basketbol Federasyonu’nun 2017 yılı faaliyet programında yer alan 2017-2018 sezonu Metin Alparslan Tekerlekli Sandalye Basketbol Federasyonu Kupası müsabakalarına tüm basketbol severleri ve halkımızı davet ediyoruz" dedi.

5-8 Ekim tarihleri arasında İskenderun’da gerçekleştirilecek turnuvaya, Kardemir Karabük Spor Kulübü, Beşiktaş Jimnastik Spor Kulübü, İskenderun Engelliler Spor Kulübü, Güçlüeller Engelliler Spor Kulübü, Çanakkale Boğazgücü Spor Kulübü, Engelsiz Gaziantep Spor Kulübü, Dörtyol Engelliler Spor Kulübü ve Aydın Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün bulunduğu 8 takım katılacak.