PTT 1'inci Lig'de pazar günü Atatürk Stadı'nda ezeli rakibi Karşıyaka'ya konuk olacak Göztepe'de defans oyuncuları Barış, Hakan Arslan ve Giray, rakiplerine geçit vermeyeceklerini söyledi.
Stoperde görev yapan kaptan Giray 2008-2012 yılları arasında Trabzonspor forması altında pek çok derbiye çıktığını hatırlatırken şöyle dedi:
"Trabzonspor'un Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile oynadığımız karşılaşmalar, büyük çekişmeye sahne olurdu. Atmosferi yüksek maçların stresini iyi bilirim. Tecrübeme güveniyorum. Rakip takımda Necati ve Gökhan gibi etkili isimler var. Onların gol yollarını tıkayacağız. Göztepe taraftarının içi rahat olsun. Karşıyaka'ya gol sevinci yaşatmayacağız."
Giray'la birlikte bu sezon savunmada oynayan Barış ise kariyerinde ilk kez böyle büyük bir maça çıkacağını söyledi. Kasımpaşa forması ile Süper Lig tecrübesi olmasına rağmen Karşıyaka-Göztepe derbisinin kendisi için nemli bir sınav olduğuna dikkat çeken Barış, "Her futbolcu bu derbiyi yaşamak ister. Göztepe formasının hakkını sonuna kadar vereceğim. Hepimiz galibiyete kilitlendik. Taratarımızın, (Defansımız barikat) diye bir tezahüratı var. Biz de Karşıyaka'ya barikat kuracağız" dedi.
Sol bek Hakan Arslan da pazar günü sahadan galibiyetle ayrılan tarafın kendileri olacağını iddia etti. Hakan, "Göztepe-Karşıyaka rekabetini hiç yaşamama rağmen, bu maçların anlamını çok iyi biliyorum. Tüm gücüm ve kalbimle mücadele edeceğim" ifadesini kullandı.

FOTOĞRAF