Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Deaflympics 2017 Yaz İşitme Engelliler Olimpiyatları’nda namağlup bir şekilde finale yükselen Voleybol Milli Takımı’na moral yemeği verdi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 23’üncüsü Samsun’da düzenlenen Deaflympics 2017 Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’nda oynadığı tüm maçları kazanarak adını finale yazdıran İşitme Engelliler Erkek Voleybol Milli Takımı ile Yalı Kafe’de düzenlenen moral yemeğinde bir araya geldi. Başkan Taşçı, "Ülkemizin adının tüm dünyada yankılanmasını sağlayan, karşılaştığı tüm takımları yenerek finale yükselen Voleybol Milli Takımımızı kutluyorum. Adlarını finale yazdıran ve kazanacaklarına inandığım zorlu Ukrayna maçının ardından olimpiyat şampiyonu olacak olan milli takımımızın sporcularını, teknik heyetini kutluyorum" diye konuştu.

"Haydi salona"

28 Temmuz 2017 Cuma günü saat 17.00’da gerçekleşecek olan Türkiye-Ukrayna maçına herkesi davet eden Başkan Taşçı, "Şampiyonluğa inanıyoruz. Milli Takımımız, tüm maçları kazanarak geldiği finalde, bu geleneği bozmayarak, Ukrayna karşısında galip gelecek ve İstiklal Marşımızı okutacak. Onlara güveniyoruz. Tüm Samsunluları, ellerinde ay yıldızlı bayraklarıyla, 28 Temmuz 2017 Cuma günü Saat:17.00’da Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan final maçına davet ediyoruz. Milli Takımımızı yalnız bırakmayalım" dedi.