Muğla’nın Milas ilçesinde 20 yıldır kentin gündeminden düşmeyen, ilçe ekonomisi başta olmak üzere bölge ekonomisine ciddi katkıda bulunacak olan Milas Organize Sanayi Bölgesi’nde çalışmalar hızla devam ederken, OSB’ye ulaşımı sağlayacak bağlantı yolu açıldı.

Bağlantı yolu ile ilgili yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen ve Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Haluk Onaran’dan bilgi alan Milas Kaymakamı Eren Arslan, çalışmaların hızlı bir şekilde sürdürülmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

2018 yılı başlarında yapılacak yer teslimi öncesinde en önemli sorunların başında gelen ulaşım konusu çözüme kavuşurken, Milas Kaymakamı Eren Arslan başkanlığındaki mütevelli heyet, çalışmaların bir an önce tamamlanması için yüklenici firma ile ilişkileri güçlü bir şekilde kurmayı sürdürüyor.

Geçmiş yıllarda yaşanan sorunların bu kez yaşanmaması, çalışmaların bir kez daha yarıda bırakılmaması için azami dikkat gösteren mütevelli heyet ve OSB sorumluları, program doğrultusunda önümüzdeki yıl bölgede firmalara ait inşaat çalışmalarının başlaması için çaba harcıyor.