Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, valilik meydanını dolduran vatandaşlara teşekkür etti.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Tekirdağ’da yapılan yürüyüşünün sonlandırıldığı valilik meydanı doldu taştı. Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan program açılışında yaptığı konuşmada, 15 Temmuz’un yıl dönümünde meydanlara tekrar gelen bütün Tekirdağlılara teşekkür etti.

Milletin hain darbecilerin emellerine izin vermediğini ifade eden Vali Ceylan, "Hain darbe girişimine karşı çıktığımız ilk andan itibaren bayrak ve demokrasi sevdasını göstermek üzere milletimiz yine meydanlarda. 15 Temmuz 2016 yılında kendilerini askeri üniforma ile kamufle eden FETÖ terör örgütünün mensupları, bir gurup terörist tarafından aziz Türk milletinin milli iradesine karşı bir darbe teşebbüsünde bulunuldu. Bu hain yapı Türkiye Cumhuriyetini savunmasız bırakarak terör örgütleri ve dış güçlerin eline teslim etmek istedi. Ama Türk milleti, milli irade buna izin vermedi. Türk milleti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile sokağa çıkarak devletine ülkesine sahip çıktı" dedi.