Gaziantepspor Taraftar Derneği Başkanı İrfan Karakuzulu, zor zamanlar geçiren ve ligden düşen Gaziantepspor’a sahip çıkılması için çağrıda bulundu.

İrfan Karakuzulu, yaklaşık olarak son 10 yıldır Gaziantep futbolu bir gerileme dönemine girdiğini belirterek, "Şehrin bazı kereler kötü gidişe el atmasına rağmen mevcut yönetimin idari ve üye yapısı sebebiyle takımın aşağıya doğru gerileme ivmesinden çıkılamadı. Herkesin yaşadığı ve gördüğü üzere takımın hali meydandadır. Fakat 27 yıl sonra şehrin takımının ligden düşmesinin yanı sıra şu anda en büyük tehlikenin arkadan geldiği herkes tarafından da gözlenmektedir. Bu takımın borç batağında olması sebebiyle takımın sahipsiz kalması şu anda söz konusudur. Ve sahipsizlik takımın iflası bitişi ve yok oluşu tehlikesi ile karşı karşıya olma durumundadır. Gözlenen odur ki şu andaki durum ciddi ortak bir platformun oluşmaması durumunda bundan sonra yaşanacakları düşünmek bile istemiyoruz. Takımın kapanması kapısına kilit vurulup bu tarihi ulu çınarın yok olmasına izin verilecek intibası tarafımızdan gözlenmektedir" dedi.

"Gaziantepspor’un kapanıp yok olmasına hep birlikte sessiz kalıp izin vermeyelim" çağrısında bulunan Karakuzulu, "Bu gelinen süreçte bu seviyeye gelinmesinde herkesin sorumluluğu olduğu kesindir. Ve kötü sona yaklaşmada süre daralmaktadır. En yakın zaman gözüken kongre tarihi belkide en uzak süreç olacağı kanısındayız. Ve şehrin ileri gelenleri başta Sayın Valimiz Milletvekillerimiz Belediye Başkanlarımız ve Sivil Toplum Örgütlerimizin biran önce bu işe el atıp küskünlükleri kızgınlıkları bir tarafa atarak Gaziantepspora sahip çıkılmalıdır. Aksi takdirde bunun vebali herkesin boynuna olacaktır. Ve bu takımın kapanışına seyirci kalanları tarih affetmeyecektir" diye konuştu.