CHP Düzce teşkilatı tarafından Konuralp merkezde seçim bürosu açtı. Seçim bürosu açılışına ilgi oldukça yoğun oldu. Açılışta CHP’nin 3 Milletvekili adayı, İl ve ilçe Başkanları da hazır bulundu.
CHP Düzce Milletvekili adayları 7 Haziranda yapılacak olan genel seçimler için yoğun tempoda çalışıyorlar. Gerçekleştirilen ziyaretlerin yanı sıra belli noktalarda da seçim bürosu açarak buralarda halkı bilgilendiriyorlar. Bu kapsamda Konuralp bölgesine seçim bürosu açtılar. Seçim bürosunun açılışında Milletvekili adayları tek tek konuşma yaparak Konuralp halkına 7 Haziran seçimlerinde Düzce’nin mutlak surette muhalefet partisinden aday çıkartması gerektiğinin altını çizdiler.
Birinci sıra adayı Zafer Teber, “İç güvenlik yasa tasarısı idareye istediğini gözaltına alma yetkisi veren bir yasadır. Açıktan sıkı yönetim ilanıdır. Ülke ne yazık ki iyi yönetilemiyor. Ülkemiz ne zaman sıkıntıya düşse, ne zaman problem yaşansa bilin ki CHP vardır. Raydan çıkan treni rayına oturtmak için orada durmaktadır. Cumhuriyeti de biz kurduk, çok partili sisteme de biz geçtik, bütün demokratik açılımları da CHP yapmıştık. Buna hiç kimsenin söyleyecek sözü yoktur. Türkiye’de işsizlik oranı 11.2 iş aramayı bırakanlarla birlikte baktığımız zaman yüzde 26.Yani 4 kişiden 1 kişi işsiz. İşi gücü olmayan insanı vatan hizmeti için çağırıyorsunuz, fakat ona sosyal bir destek sağlamıyorsunuz. Suriye’den gelenlere 1400 lira para veriyorsunuz, kendi vatandaşınıza biz vereceğiz dediğimizde veremezsiniz diyorsunuz. Hayır vereceğiz. Minimum aile sigortası kapsamında 720 lira gelir bağlayacağız. Yol yaptık diyorlar Düzce’nin yolları yapıldı mı soruyorum size? OSB bölgesine TIR’lar köy yollarından gidiyorlar. Yığılca’nın yolu yıllardır bir kazma vurup bırakıyorlar. Düzce’nin çevre yolları yapılmadı. Sadece 1 kanadı açıldı ama algı ne yol yaparsa AK Parti yapar. 20 bin nüfuslu ilçelerde otogar diye bir sorun yok. Düzce gelişemedi, bakımsız kaldı, kasaba görüntüsünden kurtulamadı, hala yaralı bir kent görünümünde.
Değerli Konuralpliler bu seçimde oylarınızı iyi niyetli, dürüst ve çalışkan adaya verin” dedi.