Fatsa Belediyesi Spor Kompleksi Karadeniz Bölgesi’ne hizmet veriyor.
Fatsa Belediyesi’ne yaklaşık 8 milyon TL’ye mal ve içinde Osmanlı Hamamı, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Fitnes Salonları olan Spor Kompleksi herkesin takdirini kazanıyor.
Fatsa Belediyesi Spor Kompleksi ile ilgili teknik ve genel bilgiler veren Fatsa Belediyesi Spor Kompleksi Müdürü Fazıl Şahin, “Kompleksimiz iki yıldır bölgede hizmet veriyor. Trabzon, Giresun ve özellikle de Samsun’dan çok sayıda müşterimiz buraya gelerek yararlanıyorlar. Hafta içi genel olarak bayan müşterilerimiz erkeklere göre daha fazla geliyorlar. Hafta sonları da erkek müşterilerimiz daha fazla oluyor. Hafta için tesisimizi saat 14.00’te açıyor, gece 23.00’te kapatıyoruz. Havuzumuz pazartesi ve perşembe günleri erkeklere, salı ve cuma günleri bayanlara yönelik oluyor. Buraya gelen konuklarımıza şunu söylemek istiyorum. Havuzumuz tek olduğu için erkek ve bayan günlerini ayrı tutuyoruz. Diğer fitnes ve hamamlardan her gün kullanıcılarımız erkek ve bayan olmak üzere yararlanabilirler. Çarşamba günü ise halk günüdür. 09.00-15.00 saatleri arası bayanlar, 16-00-23-00 arası da erkekler yararlanıyorlar. Ayrıca hafta sonları yüzme kursları oluyor. İki kulübümüz burada yüzme eğitimi veriyor. Havuzumuzda ikisi erkek ikisi bayan olmak üzere 4 can kurtaranımız mevcuttur. Havuzlarımızın günleri kime aitse onlar görev başında oluyorlar. Havuza günlük giriş fiyatımız 20 TL’dir ve kesinlikle saat sınırı yoktur. Engelli vatandaşlarımız için de tam anlamıyla kendilerine tesise girişten itibaren hizmet vardır. Havuzda onlara özel aletler de mevcuttur” dedi.
Müdür Fazıl Şahin, Fatsa Belediyesi Spor Kompleksi’ni kurulduğu günden bugüne kadar toplamda 77 bin kişinin kullandığını sözlerine ekledi.