Geleceğin bugünün gençlerinin elinde olduğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Yeni Türkiye’nin temellerinin harcı olacak gençlerimize büyük önem veriyoruz" dedi.
Gençlere büyük önem verdiklerini belirten Başkan Tok, Yeni Türkiye’nin mimarının gençler olduğunu ifade etti. Geleceğin güvencesi olan çocukları sosyal, sportif, eğitim alanlarında donanımlı hale getirmek için çalıştıklarını kaydeden Tok, "Samsun’un en büyük ilçesi olan İlkadım’ın tarihi bir bölge olması hasebiyle eski yapıların yoğun olduğu bir bölgedir. Eski bir yapılaşmaya sahip olan ilçemizde metruk, terk edilmiş eski binalar alkol ve uyuşturucu kullananların yuvası haline geldi. Bizler de hükümetimizin almış olduğu kararlar doğrultusunda metruk binaların yıkımına hız kesmeden devam ediyoruz. Gençliğimiz kaybolmaması, daha aktif bir gençliğe daha aydınlık yarınlara sahip olmak için gençlerimize sahip çıkmalıyız. Gençlerimizi bu tür yerlere yönlenmesini engelleyerek sosyal yaşantılarına renk katmak için İlkadım Belediyesi olarak gece gündüz çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.
“GENÇLERİMİZE TAM DESTEK”
İlkadım Belediyesi’nin gençlerin gelecekleri için büyük adımlar attığını, bu adımların gençlerin hayatına yön vereceğinin altını çizen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Gerek spor gerek eğitim gerekse fiziki ve psikolojik destek doğrultusunda her zaman gençlerimizin yanında oluyoruz. Yeni Türkiye’nin temellerinin harcı olacak gençlerimizi her zaman en üstte tutuyor, değerlerine her zaman saygı gösteriyoruz. Belediyemiz kurslarında geleceklerini sağlayabilecekleri mesleki kursların yanı sıra sağlıklı bir yaşam için spor okullarımızda eğitimlerini sürdürüyoruz. Her geçen gün değişerek gelişen teknolojiye ayak uydurmaları için imkanlarımızı önlerine sunmaya devam ediyoruz" şeklinde konuştu.