Mustafa İNSAN/MERSİN, ()- MERSİN İdmanyurdu'nun yeni teknik direktörü Bülent Korkmaz, takımına pazar günü Torku Konyaspor'la deplasmanda oynayacağı lig maçının ilk çalışmasını yaptırdı.
KORKMAZ ANTRENMANDAN ÖNCE FUTBOLCULARIYLA TANIŞTI
Kırmızı lacivertli ekibin antrenmanı, yeni teknik heyetin futbolcularla tanışmasıyla başladı. Bülent Korkmaz yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, düz koşuyla başladı, pas çalışmasıyla devam etti. Kırmızı lacivertli futbolcuların antrenmanı, çift kale maçla tamamlandı. Sakatlıkları bulunan Welliton ve Berkan Afşarlı, takımdan ayrı düz koşu yaptı. Takımıyla ilk idmanına çıkan Bülent Korkmaz'ın oyuncularıyla yakından ilgilendiği dikkati çekti.
"KAZANMAK İÇİN OYNAYACAĞIZ"
Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklama yapan Bülent Korkmaz, şunları söyledi:
"Hayırlısıyla çalışmalara başladık. İnşallah hem Mersin İdmanyurdu için hemde bizim için iyi olur. Bu hafta deplasmanda oynayacağımız Torku Konyaspor maçı var. Şimdi tek hedefimiz bu maça odaklanmak. Torku Konyaspor’un gücünü biliyoruz. Tabi ki 5 maçta alınan bir puan oyuncuların özgüvenini yitirmesine sebep oldu. Biz de bu maçı kazanarak özgüvenimizi sağlayacağız."

FOTOĞRAF