Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen ‘Yerel Yönetim ve Halkla İlişkiler’ konulu konferansa katıldı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin ‘Yerel Yönetim ve Halkla İlişkiler’ konulu konferansına katıldı. Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ayhan ve çok sayıda üniversite öğrencisinin katıldığı konferansta yerel yönetimlerden, halkla ilişkilere, kentsel dönüşümden şehirleşmeye kadar bir çok konu masaya yatırıldı. Öğrencilerle yerel yönetim konusunda fikir alışverişinde bulunan Başkan Tütüncü, zamanın büyük bölümünü öğrencilerin sorularına ayırdı.

Belediye imkanlarıyla tanıtım filmi

Belediye hizmetlerinin tanıtımı ve Kepezliler ile kurduğu diyalog konusundaki birikimlerini genç iletişimcilerle paylaşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye öğrencilerden sosyal medyayı kullanımı, Kepez’in gelişim süreci, halkla ilişkiler konusunda sorular yöneltildi. Konferansın sonunda Kepez Belediyesi’nin imkanlarıyla çekilen Anadolu Oyuncak Müzesi’nin tanıtım filmi izlendi.

Tütüncü ile öğrenciler röportaj yaptı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, tanıtım filmi ile ilgili öğrencilerin görüntü seçimi, ses ve kurgu konusundaki düşüncelerini dinledi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye konferansın ardından Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ayhan tarafından teşekkür plaketi takdim etti. Başkan Tütüncü, İletişim Fakültesi öğrencilerinin röportaj ve fotoğraf taleplerini de geri çevirmedi.